Velkommen til Fit´n Run

Først og fremmest – TAK fordi du kiggede forbi Fit´n Run.

Hvis du vil vide mere om bloggeren bag, så læs med her:
Jeg hedder Camilla og er 27 år gammel. Jeg er uddannet sygeplejerske i 2015 og arbejder på børneafdelingen, Kolding Sygehus. I december 2015 blev min mand og jeg beriget med  vores lille datter Fleur.

Jeg havde et ønske om at øge intensiteten af min træning og gøre den mere målrettet, og netop derfor oprettede jeg tilbage i 2013 denne blog, som en motivationskilde til mig selv, og forhåbentlig også til andre.

Det jeg også ønsker med denne blog, er at skabe et forum for sportsinteresseret, hvor vi kan dele erfaringer og gode råd med hinanden. Jeg får stort udbytte af jeres kommentarer og gode råd, og håber også I kan drage nytte af mine blogindlæg. Der er ikke så mange i min omgangskreds som interessere sig, så meget for løb som jeg selv, så det er derfor rigtig skønt med sådan et forum som dette, hvor man kan søge sparring om lige præcis det som interessere en.

Efter jeg er blevet mor og flyttet i hus, så er bloggen trinvist blevet lidt mere alsidig og indeholder ikke længere kun indlæg om løb og træning.

Bloggen er sundhedsrealistisk uden at være fanatisk. Sundhed for mig er ikke kun fravær fra sygdom, men en balance mellem at have det godt fysisk, psykisk og socialt. Så det kommer bloggen også til at afspejle.

Hvis I har spørgsmål til mig er I velkommen til at kontakte mig i kommentar feltet, eller skrive en email til mig på camilla_dj@msn.com

Jeg er ambassadør for Kari Traa, og derfor vil meget af tøjet jeg har på, være af mærket Kari Traa.

Skærmbillede 2013-07-17 kl. 14.02.47

Skærmbillede 2013-07-17 kl. 14.02.57