Ud med det perfekte - ind med realiteten :)

Jollyroom & A walk in the park

Sponsoreret af Jollyroom

img_0161

For nogle uger siden, var vi inviteret til et event i mindeparken i Aarhus kaldet “A Walk In The Park”. Vi var inviteret af JOLLYROOM  da de var sponsor til eventen.

Vi modtog en lækker klapvogn, North 13.5 Maxi Jogger 207 duovogn, som skulle testes til arrangementet. Da arrangementet foregik i Mindeparken, fik klapvognen sin jomfru tur i noget godt terræn. Klapvognen vil jeg skrive et indlæg omkring senere, da flere allerede har efterspurgt et mere deltaljeret indlæg om netop denne vogn.

A Walk In The Par, var et familie event med aktiviteter for børn fra 0-8 år. Der var mange forskellige figurer tilstede, blandt andet Rasmus Klump, de seje Paw Patrol og de søde små My Little Pony. Grunden til at eventet hedder “A Walk In The Park”, er at alle arrangementerne på dagen, var stillet op langs stien i mindeparken – meningen var dermed at man skulle gå rundt i mindeparken, for at nå rundt til alle aktiviteterne.

Eventet startede med Paw Patrol på scenen, som fik gang i alle børnene:) Fleur stod og dansede med, når de sang på scenen – så kært.

For de helt små, havde bObles en stor bus med – fyldt med tumlelegetøj :) Her var der blandt andet opsat en forhindringsbane, hvor der blev leget jorden er giftig.

Fleur hyggede sig virkelig meget – og havde travlt med at nå rundt til alle aktiviteterne. Hun havde konstant store øjne og pegede hele tiden rundt og spurgte hvad de forskellige ting var. Efter hun har fået sprog, står snakketøjet ikke stille på hende – så der bliver snakket konstant :)

Især Jollyroom teltet faldt i god jord – her var der nemlig både biler man kunne køre, store legetøjsbamser, telte, tegneredskaber osv osv  :) Fleurs far arbejder til daglig med biler, så Fleur har allerede fået en lille fetish for biler – så som noget af det første sprang hun i bilerne og begyndte at kører.
img_6241

img_6240 img_6239

I jollyroom teltet fik vi en lækker goodiebag, med diverse ting i, blandt andet smoothie, slik, juice, yoghurt osv.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I mindeparken er der endvidere en stor legeplads – så her fik Fleur brændt det sidste krudt af, inden turen igen gik mod Vejle.

Vi håber at eventet finder vej til Aarhus igen næste år – for så skal vi uden tvivl med igen.

 photo Bloglovin_zpsb1317f6d.jpg  photo Instagram_zps3b511ab1.jpg  photo IMG_2641_zps7175c6ca.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ud med det perfekte - ind med realiteten :)