Jeg skal deltage i Danmarks smukkeste løb - vil du med?

Ud med det perfekte – ind med realiteten :)

capture-ny

Som de fleste af jer nok allerede ved, har jeg lagt min sygeplejekittel på hylden, til fordel for et job hos Kari Traa.

Til jer som ikke ved det, er Kari Traa et sportsmærke som er skabt af kvinder og udelukkende laver tøj til kvinder.

Vi har her til efteråret lanceret vores hidtil største marketingskampagne “CELEBRATE YOURSELF” – som har et virkelig fedt budskab – som jeg gerne vil fortælle jer mere omkring.

Indlægget er ikke sponsoreret – men nogle ville anse det som reklame, da jeg arbejder for virksomheden som dette indlæg vedrører.

Hvis du skulle forstille dig den perfekte kvinde – hvad tænker du så?
Er hun perfekt, fordi hun har en smuk krop, en lækker kæreste, et populært job, mænger sig med de “rigtige” mennesker, rejser til spændende destinationer, bor i et lækkert hus osv osv?

Den skitserede kvinde ovenfor findes muligvis – men er det så også så lykkeligt og ideelt som det syner?

Dagligt bliver vi fyldt med indtryk fra facebook, instagram, modemagasiner, tv osv osv – og mange af disse indtryk kan give os kvinder urealistiske standarter – både hvad angår udseendet, træning, uddannelse, karriere og det sociale liv. Især på instagram hersker der en “perfekthed” hvor mange influencers fremviser det bedste og ideelle – men kan bidrage til et ikke-positivt syn af vores selvopfattelse. Mange af billederne der bliver delt i dag er enten redigerede i fotoshop eller pålagt diverse filtere – for at få virkeligheden til at se endnu bedre ud, end det i virkeligheden er.

Selv i sportsbranchen er vi ikke bedre – da der oftest bliver brugt modeller som er perfekte (og ofte photoshoppede) – hvilket kan være svært for os “normale” kvinder at identificere os med. Al dette bidrager ikke til et kvinders selvopfattelse. Af en undersøgelse Kari Traa har udført, er 8 ud af 10 nordiske kvinder utilpas i deres egen krop. Flertallet af disse kvinder, er usikker på deres eget potentiale og værd, fordi de ikke kan leve op til et uopnåeligt ideal. Det har en negativ indvirkning på mange kvinders liv og kan give dem lavt selvværd.

Det kan medfører at disse kvinder anser træning som en besættelse fremfor noget dejligt og befriende – hvilket bestemt ikke er ideelt.

Kvinder er meget mere end idealerne vi ser på instagram, facebook og i mederne osv. Kvinder kommer i alle former og størrelser med forskellige talenter, evner og interesser. Verden ville være et kedeligt sted at være, hvis vi alle stilede efter det samme – havde de samme drømme og ambitioner – så hurra for forskelligheden.

Kvinder er unikke på hver sin måde – og jeg tror på at vi skal omfavne vores styrker – i stedet for at kvæle os i at sammenligne vores svagheder med andre. “Embrase yourself” som et stærkt motto i min verden :)

Vi må befri os fra de urimelige forventninger til skønhed, motion, karierre og social status – og i stedet fejre dig – og lige netop den du er!

Uanset hvilken størrelse lår du har, den afstand du kan løbe, hvilken karierre du vælger eller hvilken kost du spiser – så tror jeg på at du er bedst egnet til at forfølge lige netop DINE mål og leve lige netop DIT liv. Fejr din krop. Fejr dit sind. Fejr dig selv. #CelebrateYourself

 

Jeg håber I synes kampagnen er spændende og jeg opfordrer alle til at joine os i kampen mod det perfekte billede :)

Videoen nedenfor giver et godt indtryk af essensen af den overstående tekst – så se den – den er virkelig de to minutter værd :)

 

 photo Bloglovin_zpsb1317f6d.jpg photo Instagram_zps3b511ab1.jpg photo IMG_2641_zps7175c6ca.jpg

3 kommentarer

 • Frederikke

  Det er virkelig et tema, der burde sættes meget mere fokus på, synes jeg! Jeg selv ville ønske, at jeg kunne slette instagram, for ikke at blive “revet med” af det forkerte billede af en kvinde-krop, men jeg har ikke turde tage springet endnu! Fed kampagne med et endnu federe budskab! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sussi

  Er jeres hus til salg?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg skal deltage i Danmarks smukkeste løb - vil du med?