Er bloggen lukket?

En mulig relancering

capture

Long time – no see.

Ih hvor har jeg været splittet i forbindelse med bloggens overlevelse eller ej.

Jeg kan mærke at jeg savner at berette om mit løb, savner at få feedback fra jer, savner at tage flotte billeder af det nylancherede tøj, savner den frihed og fordybelse det giver at skrive blogpost – i det hele taget har jeg savnet bloggen en del. Omvendt har jeg ikke savnet den skyldfølelse der har hængt over hovedet på mig, når jeg i en periode ikke har fået skrevet indlæg.

Jeg har derfor besluttet mig for, at skrive indlæg når jeg lyster og har noget på hjertet –  og samtidig ikke have dårlig samvittighed over når bloggen står lidt stille hen i en periode.

I en periode overvejede jeg at slette bloggen helt – men jeg oplever stadig at der er nogle af jer, som finder gamle indlæg frem og læser. Jeg bruger den også selv somme tider, når jeg lige træner til et motivations kick.

Jeg har gået og tænkt lidt over, om det er blogopsætningen der har gjort at min motivation for bloggeriet er faldet lidt hen – om navnet “FIT´N RUN” sætter mig lidt i bås, og gør at jeg ikke har følt at jeg har kunne skrive om det jeg lige lyster. Bloggen startede jo som en løbeblog – og det er den stadig langt hen af vejen – men efterhånden med lidt godt blandet fra mor, baby, mad, træning og anmeldelses kategorien :)

Jeg har i en periode overvejet at skifte bloggens navn, da jeg på den måde muligvis kan identificere mig bedre med bloggen igen – således at jeg også føler at jeg kan tillade mig, at skrive om andet end løb. Navnet skulle i stedet kunne rumme flere kategorier, jævnfør ovenstående. Noget i stil med mit navn – men jeg overvejer et efternavn skifte – så det skal lige gennemtænkes inden jeg tager en endegyldig beslutning :)

En lille update på hvad der sker for os nu, er at hverdagen har genfundet sig efter ferien. Fleur er efterhånden blevet en stor og snakkende lille (store) pige på 1,5 år – som jeg jo lige synes at have født (hvor blev tiden af).

Jeg stor trives i mit “nye” job hos Kari Traa – og fordi jeg elsker livsstilen og brandet så højt – føles det endnu ikke rigtigt som at gå på arbejde :) Løbet er stadig en stor del af min hverdag – dog ikke så stor som da jeg trænede op til marathon – men jeg får fortsat løbet ca. 4-5 gange om ugen.

Er der fortsat nogle derude som læser med herinde – I så fald, må I gerne give lyd fra jer.

Kærlig hilsen Skærmbillede 2016-07-28 kl. 16.17.53

 photo Bloglovin_zpsb1317f6d.jpg photo Instagram_zps3b511ab1.jpg photo IMG_2641_zps7175c6ca.jpg

13 kommentarer

 • Steffen

  Pudsigt at jeg lige kiggede ind i dag. Jeg læser Amanda Louise (sejt at tage til udlandet), Maya (sejt at starte som selvstændig og tanker til eftertænksomhed) og din blog (sejt med en konstant stræbsom attitude og gode opskrifter)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Velkommen ’tilbage’. Jeg følger med på IG, så var ikke savnet dig så meget 😊
  Men det lyder som en god beslutning kun at blogge af lyst. Jeg ved selv, at det kan være Vært at overholde, men jeg øver mig – og du kan sikkert gøre det samme 😉

  Glæder mig til at høre mere fra dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Vi læser stadig med og du må endelig ikke stoppe:-) elsker at kigge forbi når min egen løbe motivation er dalende, så får man lige engang nu energi pga. dig og din blog, så forsæt endelig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor dejligt at høre fra dig igen :) Jeg læser stadig med her og følger også med på Instagram.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Eg Fredslund

  Jeg læser også fortsat med, så det vil glæde mig, hvis du vil fortsætte med at blogge, men naturligvis kun i det omfang, som du selv føler for. :-)

  Det lyder spændende med navneændring på bloggen, og at du vil skrive om andet end løb også.

  Jeg glæder mig til at følge med. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tænker også at det er en god beslutning. Hellere få, oprigtige indlæg end fyld bare fordi du “bør”:) Jeg synes i øvrigt det er mega sejt, at du får plads til så meget løb og træning efter du er blevet mor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg læser stadig med, det ville glæde mig hvis du fortsætter… Sidder nogen gange og finder dine gamle indlæg frem:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Jeg følger også stadig med og kigger nogle gange i gamle blogindlæg, så er glad for din beslutning om at beholde bloggen – og hvem siger man skal blogge hver dag eller hver uge, det er mere spændende at læse indlæg med noget indhold fremfor et indlæg der er skrevet fordi det er påkrævet ;)

  Du er en stor motivation! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  JAAAA, dagens bedste nyhed! Du har været – og er (følger med på IG) – en stor inspirations- og motivationsfaktor. Så jeg glæder mig til at læse nyt fra dig på bloggen:-) Og antallet af indlæg er ikke afgørende, men for mig er det kvaliteten som betyder noget, og der er dine i top!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jaaa 👏👏👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg læser også fortsat med, og følger med på instagram :) forstår udmærket dine overvejelser i forhold til ændring af bloggens navn, men for mit vedkommende vil du altid være “fitnrun”. Det er det navn du “går under” blandt mig og mine andre veninder, der også læser din blog og følger med på instagram :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Elsker at læse med og få motivation😃🏃🏻‍♀️ Vil elske få, men gode blogindlæg 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er bloggen lukket?