10 km løb - endnu en milepæl er nået

Vinder af konkurrence + rabatkode

Skærmbillede 2016-05-18 kl. 08.25.23

Indlægget er sponsoreret

Vinderen af konkurrencen med denne skønne Philips Avent Streamer / Blender blev Camilla Dahlgren med denne kommentar:

Hejsa 🙋🏻

Jeg vil super gerne vinde, da jeg min lille datter Filippa, inden jeg ser mig om også er i den alder hvor grød/mos skal tages i brug og ville være helt perfekt, at have denne fine Phillips steamer/blender til at lave det. Som første gangs mor tænker jeg også det ville være en god maskine, når den er så nem at anvende både i brug og rengøringen efter 😅 Så kan det jo ikke gå helt galt.. Jeg krydser fingre og håber vi er heldige… Tak for muligheden i hvertfald & skøn blog & IG profil 😉

Vandt du ikke, behøver du ikke give fuld pris, hvis du ønsker at købe maskinen. Jeg har nemlig en rabatkode til dig, som gør at du kan spare 200 kr. Koden er “fitnrunphilipsavent”. Du kan købe blenderen / steameren her: Philips Avent Steamer / blender.

 

 

 

 photo Bloglovin_zpsb1317f6d.jpg photo Instagram_zps3b511ab1.jpg photo IMG_2641_zps7175c6ca.jpg

2 kommentarer

 • Mette Glerup Kristensen

  Hej :)

  Gælder rabatkoden til køb på Babysam? Der står nemlig at den er udsolgt på deres webshop, men kan findes i butikkerne. :/

  Mvh Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Mette.

   Det er på babysam´s hjemmeside. Men jeg er igang med at undersøge sagen ift at det er udsolgt, om man så evt kan bruge koden i de fysiske butikker.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 km løb - endnu en milepæl er nået